IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андрей Арнаудов и Емануела Толева на романтична почивка на топло

2 февруари 2022 08 40

С Иван отправиха предизвикателство към последователите си

БГНЕС

БГНЕС

Андрей Арнаудов и Емануела Толева си почиват на екзотично място. Тв водещият и неговата половинка споделиха снимки от своето бягство на топло, но не уточниха дали са Малдивите или някое друго страхотно място за релакс.

„Ние и двамата смятаме, че много от красотата на живота е в движението. Стараем се да живеем разнообразно. Когато сме свободни от работа прекарваме много време тримата с Васко. Но обичаме често да сме и сами, всеки със своите приятели. А два пъти в годината задължително, ако можем да се организираме, оставаме само двамата и си изкарваме винаги страхотно. Сега е точно този момент!“, написа той във Facebook.

На една от снимките Андрей носи светлосиня риза с тъмни шорти и кожени мокасини. Приятелката му пък е с цял бански в бял цвят и къси дънкови панталони.

По-късно Толева също показа как с Арнаудов си почиват, пиейки коктейли.

„Андрейчо, абе все по-високи от теб бе! Да сте здрави! Много сте красиви, а ти все усмихнат. Все така да е!“, „Бъдете много щастливи и се обичайте много“, пишат последователите на водещия.

Докато двойката се радва на слънчевите лъчи, кристалночистите вода и пясък, дуото Иван и Андрей отправи интересна задача към своите фенове във Facebook. Публикувайки снимки, на които водещите помагат на служителите по чистота в столицата, миейки улиците и събирайки в квартал „Надежда“, двамата подтикнаха хората да дадат своите предложения в коментар с какво искат да ги предизвикат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

АБВ потребител ( преди 2 години )
Абе жена му нали се казваше Емануела, защо е кръстихте Доротея, кръстници ли й станахте?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Катя ( преди 2 години )
Мили хора, сигурна съм, че сте имали предвид Емануела Толева. Моля, пак заповядайте! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар